0
0
0

Автоматичний тонометр Longevita BP-1305

Відгуки:
(0)
1 235 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Автоматичне відключення: Так
Визначення аритмії: Так
Діапазон вимірювання: 0-300 мм рт. ст.
Діапазон вимірювання пульсу: 30-180 уд./хв
Дата / час: Так

Для вимірювання артеріального тиску необхідно, щоб під рукою завжди був функціональний, надійний тонометр, який показує чіткі і достовірні результати. Нерідко, хороший тонометр виявляється відчутно дорогим, а дешеві аналоги розчаровують якістю. Однак британська торговельна марка Longevita виробляє доступні за ціною товари, без шкоди якості. Автоматичний тонометр Longevita BP 1305 саме такий: в ньому є все необхідне для швидкого і комфортного вимірювання тиску, гарантовану якість і доступна ціна.
Автоматичний тонометр Longevita BP 1305 оснащений великим дисплеєм з читабельними символами і зручною манжетою, виготовленої за безшовною технологією.
У функціонал тонометра входить визначення аритмії, усереднення результатів і пам'ять на 120 вимірювань, що дуже зручно для відстеження змін показників тиску, порівняння даних. Стандартного розміру манжета підійде для пацієнтів різного віку, до того ж вона надійно фіксується на плечі, не створюючи дискомфорту. Сам пристрій зручно використовувати вдома або, наприклад, в поїздці, адже воно може працювати як від мережі, так і від батарейок, а компактні розміри і практична сумочка дозволяють брати тонометр з собою.
Автоматичний тонометр Longevita BP 1305 стане надійним помічником в турботі про здоров'я Вашої сім'ї: гарантія на 5 років, якість європейського рівня, приємна ціна не розчарують Вас у виборі, а для того щоб купити цей корисний пристрій, досить просто зробити замовлення на сайті магазину ТЕХНОМЕД і отримати товар доставкою або самовивозом в одному з магазинів в Києві.

Характеристики
Автоматичне відключення Так
Визначення аритмії Так
Діапазон вимірювання 0-300 мм рт. ст.
Діапазон вимірювання пульсу 30-180 уд./хв
Дата / час Так
Звукове сповіщення Так
Колір Синій
Мережевий адаптер Так
Об'єм пам'яті (вимірювань) 2х60
Особливості

Годинник
Календар
Великий розмір екрана

Розмір манжети 22-40 см
Тип тонометра Автоматичний
Розмір (см) 16.6 х 11.4 х 7.2
Виробник Longevita
Гарантія 5 років
Вага 0.42
Комплектація

Тонометр
Адаптер
Сумочка для зберігання
Батарейки
Інструкція

Популярні запити Електронні тонометри, Тонометри на плече
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.