0
0
0

Ємність для збору сечі чоловіча Tespro 1000 мл.

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Tespro
  • Код товару: 10308
  • Наявність: Немає в наявності
150 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Об'єм: 1000 мл
Виробник: Tespro
Вага: 0.001

Ємність для збору сечі чоловіча Tespro (1000 мл) - це виріб медичного призначення. Призначена для прийому сечі на аналіз і реабілітації тимчасово лежачих пацієнтів. Створена з урахуванням чоловічої фізіології.

Ємність для збору сечі чоловіча Tespro (1000 мл) - резервуар з високою горловиною. Круглий перетин горлечка продумано з урахуванням анатомічних особливостей чоловічого тіла. Щільно закривається кришкою. Щоб не загубитися, вона з'єднана з ручкою-тримачем вільно переміщається кріпленням. Виробляється компанією Tespro. Магазин Техно-Мед як офіційний дилер торгової марки дає можливість купити або замовити даний товар.

Пристосування виготовлено з високоякісного і міцного поліпропілену (медичного пластику). Швидко піддається санітарній обробці милом і водою. У разі потреби легко дезінфікується. Поміщена в індивідуальну упаковку.

Виріб є хорошим підручним засобом в реабілітаційному періоді прооперованих хворих (зокрема, після урологічних операцій). Він забезпечить комфорт і сухість людини: як вдома, так і в умовах нефрологічного або урологічного стаціонару. Його легко ховати під ковдрою або ліжком. Ємність не проливається і надійно утримує запах.

Характеристики
Об'єм 1000 мл
Виробник Tespro
Вага 0.001
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.