0 грн.
Зробити замовлення
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 1,10...1,40 d20/20; -50...0°C (пропілен гліколь); -60...0°C (етилен гліколь)
Застосування: якість антифризу, якість електроліту, температура замерзання
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 1,10 ... 1,40 d20/20, 0 ... -60 C, 0 ... 100% Water
Застосування: якість антифризу, якість електроліту, температура замерзання
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 0 ... 25% Alco, 0 ... 40% Brix
Застосування: прогноз міцності напою, перевірка МОР, цукор в овочевому соку, цукор в фруктовому соку, цукор в суслі і брагу
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 1,10 ... 1,40 d20/20, 0 ... -40 C, 0 ... -50 C
Застосування: якість електроліту, температура замерзання
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 5 ... 40% Adblue, 1,10 ... 1,40 d20/20, 0 ... -40 C, 0 ... -50 C
Застосування: перевірка Adblue, якість антифризу, якість електроліту, температура замерзання
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 38 ... 43% Be', 12 ... 27% Water, 58 ... 90% Brix
Застосування: волога в меді, цукор в джемі та меді
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 0 ... 20% Como
Застосування: сухий молочний залишок
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 1,00 ... 1,12 SG wort, 0 ... 32% Brix
Застосування: щільність пивного сусла, цукор в суслі і брагу
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 0 ... 100‰, 1,00 ... 1,07 d20/20
Застосування: солоність морської води
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 0 ... 100‰, 1,00 ... 1,07 d20/20, 0 ... 10% Brix
Застосування: цукор в овочевому соку, цукор в фруктовому соку, солоність морської води
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 0...28% Salt, 0...32% Brix
Застосування: перевірка СОЖ, цукор в овочевому соку, цукор в фруктовому соку, солоність морської води
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 0 ... 80% Vol
Застосування: спирт в розчині
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 0,1 (високоточна)
Застосування: цукор в овочевому соку
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 0 ... 10% Brix
Застосування: перевірка СОЖ, цукор в овочевому соку, цукор в фруктовому соку
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 0 ... 20% Brix
Застосування: перевірка СОЖ, цукор в овочевому соку, цукор в фруктовому соку
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 0 ... 32% Brix
Застосування: перевірка СОЖ, цукор в овочевому соку, цукор в фруктовому соку, цукор в суслі і брагу
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 28 ... 62% Brix
Застосування: цукор в рідкому сиропі
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 0 ... 50% Brix
Застосування: перевірка СОЖ, цукор в овочевому соку, цукор в фруктовому соку, цукор в суслі і брагу
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 45 ... 82% Brix
Застосування: цукор в рідкому сиропі, цукор в джемі та меді
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 58 ... 92% Brix
Застосування: цукор в джемі та меді
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 0 ... 80% Brix
Застосування: перевірка СОЖ, цукор в овочевому соку, цукор в фруктовому соку, цукор в суслі і брагу, цукор в рідкому сиропі, цукор в джемі та меді
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 0 ... 90% Brix
Застосування: перевірка СОЖ, цукор в овочевому соку, цукор в фруктовому соку, цукор в суслі і брагу, цукор в рідкому сиропі, цукор в джемі та меді
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 35 ... -60 F, 35 ... -84 F, 1,10 ... 1,40 d20/20
Застосування: якість антифризу, якість електроліту, температура замерзання
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 1,10 ... 1,40 d20/20, 0 ... -50 C, 0 ... -60 C
Застосування: якість антифризу, якість електроліту, температура замерзання

✅ Категорія товарів | Рефрактометри |
✅ Кількість товарів у каталозі | 26 |
✅ Середня ціна товарів | 1 907 грн. |
✅ Найдешевший товар | 1 125 грн. |
✅ Найдорожчий товар | 10 935 грн. |