0
0
0

Рефрактометр для цукру HT119

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Walcom
  • Код товару: 18456
  • Наявність: В наявності
1 530 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 0 ... 90% Brix
Застосування: перевірка СОЖ, цукор в овочевому соку, цукор в фруктовому соку, цукор в суслі і брагу, цукор в рідкому сиропі, цукор в джемі та меді
Кількість шкал: 1
Крок вимірювання: 1 %

Ручний рефрактометр - оптичний прилад, призначений для визначення питомої ваги (концентрації) сухих речовин / цукру в досліджуваній рідині, визначення солодощі, ступеня дозрівання плодів, встановлення часу збору врожаю.

Використовується в харчовій промисловості для вимірювання середньої кількості цукру в фруктах, овочах, соках, вині, безалкогольних напоях і в цукровій промисловості.

Рефрактометр застосовують для контролю вмісту алкоголю і цукру в сировині і в готовій продукції:

  • в цукровій промисловості;
  • виноробстві;
  • при виробництві соків, джемів, патоки, сиропів, меду.

Рефрактометр ручний проводить аналіз методом заломлення світлового променя через шар розчину на оптичної призмі і містить єдину рухому частину - захисне скло на двох шарнірах, необхідне для створення найтоншого шару досліджуваного речовини, завдяки чому рефрактометр перетворює кут відхилення променя в переміщення лінії по вимірювальній шкалі.

Рефрактометри не потребують в елементах живлення, оснащені автоматичною системою компенсації температури, виконані в трубчастому корпусі з окуляром з можливістю наведення різкості, забезпечені прогумованими вставками для комфортного утримання в руці як в приміщенні, так і в польових умовах.

Прилади розраховані на один з діапазонів - високої концентрації, середньої або низької, хоча є й універсальні моделі.

Для визначення концентрації цукру користуються шкалою Brix, показання рефрактометра по якій відображають процентний вміст сахарози у водному розчині. Наприклад, 25 одиниць Brix означає, що в 100 г розчину міститься 25 грам сухої речовини і 75 грамів рідини.

Рекомендації щодо застосування:

  • Будьте обережні, щоб не пошкодити призму - виключіть удари і подряпини.
  • Протирайте дрантям з комплекту стикаються з розчином оптичні елементи, не допускайте потрапляння бруду, очищайте поверхню від пилу.
  • При вимірах, стежте, щоб шарніри захисного скла не вигиналися. Під час перерв, зберігайте рефрактометр в закритому стані.
  • Видаляйте пил з монокуляра.
  • Не розбирайте прилад, - кожна деталь на заводі-виробнику підігнана з мінімальними допусками. Заново конструкцію можна і не зібрати.
  • Вимірювання слід проводити при денному або штучному світлі.
  • Перед першим використанням і періодично слід проводити операцію калібрування.
Характеристики
Діапазон робочих температур, С 10-30
Діапазон шкали 0 ... 90% Brix
Застосування перевірка СОЖ, цукор в овочевому соку, цукор в фруктовому соку, цукор в суслі і брагу, цукор в рідкому сиропі, цукор в джемі та меді
Кількість шкал 1
Крок вимірювання 1 %
Наявність АТК Ні
Тип рефрактометра Ручний
Ціна шкали 0,5 (середня)
Живлення не потрібно
Розмір (см) Ø4x14
Виробник Walcom
Гарантія 1 рік
Вага 0.09
Комплектація

Рефрактометр
Піпетка
Серветка
Викрутка для калібрування
Кейс
Інструкція з експлуатації

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.