0
0
0

Рефрактометр для цукру HT118

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Walcom
  • Код товару: 18455
  • Наявність: В наявності
1 500 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Діапазон робочих температур, С: 10-30
Діапазон шкали: 0 ... 80% Brix
Застосування: перевірка СОЖ, цукор в овочевому соку, цукор в фруктовому соку, цукор в суслі і брагу, цукор в рідкому сиропі, цукор в джемі та меді
Кількість шкал: 1
Наявність АТК: ні

Рефрактометр HT118 призначений для визначення збільшеної концентрації цукру - до 80%, розчиненого в соках, компотах, виготовлених з плодів - фруктів, ягід, виявлення ступеня дозрівання, встановлення часу збору врожаю. Стане в нагоді при домашньому консервуванні, в харчовій, фармацевтичній, хімічній промисловості.

Ручний рефрактометр Walcom HT118 підходить для дині, кавуна, яблук, абрикос, слив, малини, смородини та проводить аналіз концентрації цукру в% методом заломлення світлового променя через нанесений шар розчину на оптичної призмі.

Прилад містить єдину рухому частину - захисне скло на двох шарнірах, призначене для створення найтоншого шару досліджуваного речовини, завдяки чому рефрактометр Walcom HT118 80% перетворює кут відхилення променя в переміщення лінії за шкалою Brix.

Пристрій забезпечений окуляром з можливістю наведення різкості і міцно утримується в руках за рахунок гумової накладки з пухирчатою виступами, що виключають прослизання.

Вимірювання слід проводити при денному або штучному світлі. Перед першим використанням і періодично слід проводити операцію калібрування.

Рекомендації:

  • Будьте обережні, щоб не пошкодити призму - виключіть удари і подряпини.
  • Протирайте дрантям з комплекту стикаються з розчином оптичні елементи, не допускайте потрапляння бруду, очищайте поверхню від пилу.
  • При вимірах, стежте, щоб шарніри захисного скла не вигиналися. Під час перерв, зберігайте в закритому стані.
  • Видаляйте пил з монокуляра.
  • Не розбирайте - кожна деталь на заводі-виробника підігнана з мінімальними допусками. Заново конструкцію можна і не зібрати.
Характеристики
Діапазон робочих температур, С 10-30
Діапазон шкали 0 ... 80% Brix
Застосування перевірка СОЖ, цукор в овочевому соку, цукор в фруктовому соку, цукор в суслі і брагу, цукор в рідкому сиропі, цукор в джемі та меді
Кількість шкал 1
Наявність АТК ні
Тип рефрактометра Ручний
Ціна шкали 0,5 (середня)
Живлення не потрібно
Розмір (см) Ø4x15
Виробник Walcom
Гарантія 1 рік
Вага 0.09
Комплектація

Ручний рефрактометр.
Пластмасова піпетка для забору соку.
Викрутка для установки нуля (калібрування).
М'яка ганчір'я для очищення вимірювальної призми.
Інструкція з експлуатації.

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.