0
0
0

Відвідна шина першого пальця Fosta F 2914

Відгуки:
(0)
397 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Вид бандажа: Жіночий бандаж
Класифікація корсета: Підтримуючий
Фіксація: Напівжорсткий
Виробник: Fosta

Денна шина для першого пальця ноги F 2914 Fosta - це ортопедичне пристосування. Надійно коригує відхилення великого пальця стопи. Використовується в активний час доби для комфортної ходьби. Найбільш виражений ортопедичний ефект спостерігається при застосуванні в комплексі з нічною вальгусною шиною F 2912.

Вальгусна деформація (Hallux valgus) найчастіше докучає жінкам. Причина цієї закономірності криється у пристрасті представниць слабкої статі до модельного взуття на високому (вище 7 см) підборах і з вузькою колодкою. Тому для того, щоб пурхати на каблуках і мати при цьому здорові ноги, всім панночкам наполегливо рекомендується використовувати ортопедичні устілки.

Але якщо кісточка вже з'явилася у Вашому житті, на допомогу прийде комфортне пристосування від американського виробника ортопедичних товарів Fosta. Його можна купити в магазині Техно-Мед або замовити в інтернет-магазині з доставкою.

Денна вальгусная шина для великого пальця ноги F 2914 Fosta спрямована на виправлення деформації під час руху. Взута в конструкцію нога ховається у повсякденне взуття і ходить як зазвичай.

Виріб складається з пластику та нейлону. Посилений металевим шарніром у зоні проекції плюснефалангового суглоба. Завдяки йому фіксатор швидко адаптується до рухів користувача, дозволяє без потуг здійснювати кроки. А також захищається від зносу і служить довгий час.

Пристрій практично не відчувається на тілі і не завдає дискомфорту. Білий пластиковий фіксатор розташовується уздовж внутрішнього краю стопи. Дві манжети-липучки типу Velcro надійно закріплюють пристосування в області пальця і середнього відділу стопи. М'яка і пружна вставка запобігає натиранню взуття. Це сприяє зупинці подальшого прогресування деформації і супутнього їй бурситу першого плюснефалангового суглоба.

Носіння шини рекомендовано у цілях профілактики, у складі консервативної терапії, а також у реабілітаційний період після оперативного лікування.

Відвідна денна шина для першого пальця стопи F 2914 Fosta дозволить Вам забути про біль і втому, які супроводжували Вас із кожним кроком. Відтепер Ваша хода набуде легкості та невимушеності.

Характеристики
Вид бандажа Жіночий бандаж
Класифікація корсета Підтримуючий
Фіксація Напівжорсткий
Виробник Fosta
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.