0
0
0

Відвідна шина першого пальця Fosta F 2912

Відгуки:
(0)
136 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Вид бандажа: Жіночий бандаж
Класифікація корсета: Підтримуючий
Фіксація: Напівжорсткий
Виробник: Fosta

Нічна шина для першого пальця ноги F 2912 Fosta - це ортопедичний фіксатор. Якісно коригує зміщення великого пальця стопи. Призначений для використання виключно під час відпочинку і нічного сну. Найкращий лікувальний результат досягається при використанні спільно з денною вальгусною шиною F 2914.

Вальгусна деформація або Hallux valgus (у народі - кісточка) є широко поширеним дефектом деформаційного характеру. Розвивається вона як ускладнення поперечної плоскостопості за відсутності належного лікування. Нерідко поєднується з бурситом через запалення у результаті постійного тертя об взуття.

Тим, хто має виражену кісточку, допоможе нічна вальгусна шина для великого пальця ноги F 2912 Fosta (США). Купити або замовити її можна в магазині Техно-Мед.

Це пристосування не призначене для ходьби. Воно працює тільки в стані спокою або сну.

Великий палець вкладається внутрішньою стороною в поглиблення коректора. Один тримач з білого пластику притискається до тильної сторони стопи, другий - до підошовної. Плоский шкіряний ремінець охоплює ногу з боку кісткового наросту. Потім ремінь простягається в проріз коректора і затягується. У міру затягування палець відводиться до вільного краю.

Шина відрізняється від бандажа тим, що вона набагато менша, оскільки надає чіткий цілеспрямований вплив: корекцію викривлення плеснової кістки. Шина не просто фіксує, а й підтримує дефект, полегшуючи життя пацієнту. Вона вирівнює палець і повертає його в початкове положення, наскільки це можливо без радикального хірургічного лікування (остеотомії).

Застосування виробу доречно як у разі консервативного лікування, так і після проведення операції. Перший раз його слід надягати на 2-3 години. Подальший годинний режим носіння підбирається лікарем індивідуально. Коригувальна терапія проводиться курсами, до моменту досягнення стабільної компенсації.

Відвідна нічна шина для першого пальця стопи F 2912 Fosta допоможе Вам усунути біль, зупинити подальшу деформацію плюснефалангового суглоба і поступово вирівняти відхилення пальця.

Характеристики
Вид бандажа Жіночий бандаж
Класифікація корсета Підтримуючий
Фіксація Напівжорсткий
Виробник Fosta
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.