0
0
0

Очищувач повітря СУПЕР-ПЛЮС-ТУРБО

Відгуки:
(2)
1 984 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Застосування: для дому / офісу
Кількість режимів: 4
Рекомендована площа приміщення (м2): до 30
Тип управління: Електронне
Розмір (см): 27,5x19,5x14,5

Даний прилад є вдосконаленою моделлю фільтра повітря "Супер-Плюс-Турбо".
Відмінності від базової моделі полягають в наступному: новий блок управління має 4 режими роботи, які відрізняються один від одного різними часовими інтервалами між роботою і "відпочинком" приладу, це дозволяє найбільш ефективно використовувати очисник повітря в приміщеннях різного об'єму. Також даний блок управління має електронну систему контролю забрудненості касети, яка інформує про необхідність чищення очищувача повітря.

Робота приладу заснована на принципі "іонного вітру", який виникає в результаті коронного розряду і забезпечує рух потоку повітря через касету приладу. Аерозольні частинки (пил, дим, мікроогранізми), що забруднюють повітря, всмоктуються разом з повітрям в касету набуваючи електричний заряд і під дією електростатичного поля прилипають до осаджувальних пластин, розташованих всередині касети.

Повітря, що проходить через касету, додатково обробляється озоном, що утворюється в зоні коронного розряду, його кількість помітно менше гранично допустимої концентрації, але все ж його досить для того, щоб в приміщенні, в якому працює прилад, знищувалися неприємні запахи, придушувалася життєдіяльність хвороботворних мікробів, спор грибків, цвілі.

Одночасно з очищенням відбувається іонізація повітря, але в нашому приладі, що дуже важливо, іонами кисню збагачується повітря, вже очищене від пилу! Очищувач повітря створює оптимальний рівень іонізації повітря в приміщенні відповідно до природних показників і вимог санітарно-гігієнічних норм.

Характеристики
Застосування для дому / офісу
Кількість режимів 4
Рекомендована площа приміщення (м2) до 30
Тип управління Електронне
Розмір (см) 27,5x19,5x14,5
Виробник Zenet
Гарантія 1 рік
Вага 2
Відгуки (2)
Юлия
Юлия
16.02.2021
Хочу начать сразу с плюсов очистителя: работает практически бесшумно, ионизирует и очищает воздух,
очень эффективен, пыль, дым и прочие загрязняющие частицы осаживаются на съемный фильтр очистителя,
не нужно приобретать дополнительные сменные фильтры,
прибор можно использовать для ароматизации помещения, для этого наносят аромамасло любое по желанию, в комнате становиться легче дышать,
хороший вариант для аллергиков, астматиков,
есть 4 режима работы на выбор, пользоваться легко,
дизайн симпатичный, не смотря на то, что очиститель сделан из пластмассы, зато он легонький и без труда переноситься из комнаты в комнату.
Небольшой совет: чем чаще вы будете мыть фильтр, тем эффективнее будет очистка воздуха в помещении. Как только фильтр загрязниться, вы увидите на панели, как мигает красным светодиодная лампочка. Этот воздухоочиститель - мое спасение! Я в восторге от его работы. Рекомендую!
Анатолий
Анатолий
10.01.2021
За 3 месяца использования могу сказать, что с воздухоочистителем Супер Плюс Турбо воздух заметно стал свежее и чище, но конечно не нужно забывать о проветривании помещения! Однозначно рекомендую к покупке, особенно если в доме есть аллергики. Всем здоровья!