0
0
0

Очищувач повітря СУПЕР-ПЛЮС-ЕКО-С 2008

Відгуки:
(0)
1 584 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Застосування: для дому / офісу
Кількість режимів: 3
Рекомендована площа приміщення (м2): до 20
Тип управління: Механічне
Розмір (см): 28x19,5x6

Очищувач повітря Супер Плюс Еко С працює за принципом іонного вітру, що виникає при коронному розряді, що і сприяє проходженню повітря через прилад.

Всі забруднення, що знаходяться в повітрі, залишаються всередині приладу на пластині, яка після забруднення промивається під проточною водою.

Прилад видаляє з повітря пил, бактерії, запах і т.д. Крім очищення Супер Плюс Еко С насичує повітря негативними аероіонами, так званим "гірське повітря". Також, в приладі є можливість ароматерапії, на спеціальну приставку капаєте масло і приміщення наповнюється ароматом.

До основних характеристик можна віднести компактність, надійність, зручність. У приладі використовується три режими роботи. Очищувач повітря складається з двох частин: корпус і касета.

Пил, проходячи через касету фільтра повітря, прилипає до пластин всередині приладу, а повітря заряджається негативними іонами і виходить з апарату чистим і свіжим.

Очищувач повітря допоможе Вам вирішити проблему забрудненого повітря і очистить Ваш будинок від шкідливих бактерій і вірусів.

Дуже корисно включати прилад восени для профілактики ГРЗ та інших респіраторних захворювань.

Характеристики
Застосування для дому / офісу
Кількість режимів 3
Рекомендована площа приміщення (м2) до 20
Тип управління Механічне
Розмір (см) 28x19,5x6
Виробник Zenet
Гарантія 1 рік
Вага 1
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.