0
0
0

Очищувач повітря з ультрафіолетовою лампою ZENET XJ-2100

Відгуки:
(0)
2 593 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Застосування: для дому / офісу
Рекомендована площа приміщення (м2): до 30
Тип управління: Електронне
Розмір (см): 36х22х12,6
Виробник: Zenet

Вам заважають неприємні запахи, дим від тютюну, бактерії, віруси? Однозначно, вони заважають всім, але якщо Ви маєте намір щось з цим робити, то Вам допоможе очищувач повітря Zenet XJ-2100.

XJ-2100 - іонний очищувач повітря з ультрафіолетовою лампою, який позбавить Вас від вищезазначених проблем. Завдяки дії негативних іонів, які містяться в повітрі (будь-який пил, дим і багато інших неприйнятних для людини речей) будуть притягатися до електропровідної пластини пиловловлювача. Він встановлений всередині пристрою Zenet XJ-2100. Якщо Ви не вірите в те, що іонний очисник повітря з ультрафіолетовою лампою XJ -2100 дійсно приносить користь, тобто вловлює пил, то Вам буде досить після декількох днів користування пристроєм поглянути на мішок і Ви побачите шар пилу і бруду, який туди налипнув.

Дуже зручним є той факт, що Вам немає потреби постійно замінювати фільтр, Ви зможете його очищати використовуючи мильний розчин, пізніше висушивши, протерши м'якою ганчіркою. Все геніальне просто.

Пристрій XJ-2100, він же очищувач іонізатор повітря, неймовірно простий в управлінні. Ви маєте можливість вибрати рівень потужності. Вибирати його Ви будете в залежності від забрудненості Вашого приміщення.

Всього є два рівня потужності, як Ви вже могли зрозуміти, низький (він же економний) і високий (ця робота в повну потужність).

У порівнянні з іншими іонізаторамі-очищувачами, Zenet володіє великими плюсами при неймовірно низькій ціні. Хіба цього мало, щоб придбати річ, яка зробить Ваш будинок комфортнішим, чистішим і безпечнішим?

Характеристики
Застосування для дому / офісу
Рекомендована площа приміщення (м2) до 30
Тип управління Електронне
Розмір (см) 36х22х12,6
Виробник Zenet
Гарантія 1 рік
Вага 1.406
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.