0
0
0

Очищувач повітря з генератором аніонів ZENET XJ-2200

Відгуки:
(0)
3 018 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Застосування: для дому / офісу
Рекомендована площа приміщення (м2): до 30
Тип управління: Електронне
Розмір (см): 38х25,4х10,5
Виробник: Zenet

Модель XJ 2200 очищувача повітря Zenet круглої форми з приємним синім світлом від УФ-променів. Очищає простір, безпечний для здоров'я і не викликає алергічних реакцій. Іони з негативним зарядом притягують до себе дрібні легкі елементи і нейтралізують їх.

Два шари в фільтрі дозволяють знайти забруднення в повітрі і нейтралізувати їх. Перший шар (НЕРА-фільтр) сензитивний і виявляє пил, але не здатний знаходити неприємні запахи, дим від сигарет і інші забруднення, тому очищувач повітря XJ 2200 оснащений другим шаром фільтра з активованого вугілля.

Цей шар виявляє та знешкоджує інші шкідливі речовини в повітрі, які не ідентифікує перший шар фільтра. УФ-випромінювання фільтра допомагає нейтралізувати мікроби і бактерії, віруси і грибки. Тому, під час епідемії або коли один з членів сім'ї захворів простудним захворюванням, застосування фільтра-іонізатора Zenet XJ 2200 вбереже інших від інфекції, яка передається повітряно-крапельним шляхом.

Подібний спосіб очищення повітря вже встиг довести свою результативність, тому регулярно використовується в медичних установах і стаціонарних інфекційних відділеннях. Пил в повітрі і на меблях містить безліч шкідливих мікроорганізмів, які викликають різного роду алергії і запалення. Використання двошарового фільтра-іонізатора XJ 2200 допомагає зберегти здоров'я алергіків і навіть є ефективним засобом повторного виникнення алергії. Це доступно завдяки знищенню факторів, які провокують алергічні реакції - в фільтрі Zenet XJ 2200 мікроорганізми гинуть, а не розвиваються (що часто буває в деяких фільтрах).

Алергени можуть стати причиною деяких захворювань, загострити наявну або спровокувати розвиток хронічної хвороби. Завдяки впливу фотокаталізатора, очищувач з іонізацією ефективно видаляє шкідливі домішки, бактерії і алергени. Очищувач повітря XJ 2200 допоможе уникнути розмноження дрібних мікроорганізмів і ефективно очистить повітря, щоб зберегти здоров'я вашої сім'ї.

Характеристики
Застосування для дому / офісу
Рекомендована площа приміщення (м2) до 30
Тип управління Електронне
Розмір (см) 38х25,4х10,5
Виробник Zenet
Гарантія 1 рік
Вага 1.87
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.