0
0
0

Автоматичний тонометр Nissei DS-1031

Відгуки:
(0)
1 610 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Індикатор правильної фіксації манжети: Так
Індикатор руху: Так
Автоматичне відключення: Так
Визначення аритмії: Так
Діапазон вимірювання: 40-250 мм рт. ст.

Японська компанія NISSEI (скорочення від Nihon Seimitsu Sokki - японська компанія точних вимірювальних приладів) в 1975 створила перший у Світі автоматичний електронний тонометр. З тих пір тонометри NISSEI є найбільш досконалими приладами для контролю артеріального тиску, частоти серцевих скорочень і сатурації. Компанія NISSEI випускає такі прилади як автоматичний тонометр DS-1902, визнаний кращим тонометром для гіпертоніків і гіпотоніків Німецьким Товариством Гіпертонії і зап'ястний тонометр WS-820, який показав найвищу точність вимірів серед понад 50 моделей на плече і на зап'ястя і визнаний найбільш точним тонометром. Але фахівці компанії NISSEI вдосконалюють ці прилади і в черговий раз демонструють прилад, точність і функціональність якого ставлять його вище інших приладів - це автоматичний тонометр NISSEI DS-1031. Цей тонометр вже отримав престижні рекомендації в Європейському Товаристві Гіпертонії, пройшов клінічні випробування точності і рекомендований для використання в медичних установах.

Характеристики приладу:

Алгоритм Fuzzy Inflation представляє собою систему контролю межі тиску, до якої тонометр DS-1031 нагнітає тиск в манжеті. Цей алгоритм автоматично обирає верхню межу і має можливість підлаштовуватися до користувача на основі результатів останніх вимірювань. Така система зручна тим, що тонометр буде нагнітати повітря в манжету до межі, яка необхідна для вимірювання конкретно Вам. Тиск в манжеті не буде занадто високим, щоб не створювати дискомфорт при вимірюванні і не травмувати судини, але також не буде і занадто низьким; таким чином тонометр уникає набряку руки через занадто довгого вимірювання, коли потрібно додатково накачувати манжету. У підсумку вимір стає швидким і дуже точним.

Універсальна манжета довжиною кола до 42 см, яка використовується в тонометрі DS-1031 охоплює розміри від підліткового до збільшеного дорослого. Тонометром з такою манжетою можуть користуватися люди як з дуже великою окружністю плеча, так і з маленькою. Точність вимірювань досягається використанням електронного клапана зниження тиску в манжеті.

Контроль правильної фіксації манжети є частиною системи достовірних вимірювань. Тонометр забезпечений індикатором, який показує, чи правильно закріплена манжета. Якщо манжету одягнути неправильно, це може позначитися на точності вимірювань. Автоматичний тонометр NISSEI DS-1031 визначить, якщо манжета застебнута занадто туго або, навпаки, недостатньо щільно і виведе на екран відповідний попереджувальний знак.

Виявлення перешкод вимірювання складає ще одну важливу функцію системи достовірних вимірювань. Тонометр NISSEI DS-1031 визначає фактори, які могли вплинути на точність вимірювання. Щоб отримати найбільш точні результати, вимірювання тиску повинно проводитися за правилами: під час вимірювання не можна різко рухатися, розмовляти, дихання повинно бути рівним і спокійним. Якщо вимірювання проводиться неправильно, тонометр виводить на екран відповідний застережливий символ.

Система достовірних вимірювань тонометра DS-1031 є сукупністю функцій, які підвищують точність вимірювання. Ця система виключає невірне використання тонометра і автоматично визначає, якщо на точність вимірювання могли вплинути будь-які зовнішні чинники. Якщо вимірювання проводилося правильно і ніщо не вплинуло на точність показань, то відповідний знак буде виведений на екран тонометра DS-1031 - знак достовірності вимірювання. Цей знак означає, що вимір проведено вірно, а його результати найточніші. Якщо користувач проводив вимір невірно і це вплинуло на точність показань, тонометр виведе на екран відповідне попередження і запропонує провести вимірювання ще раз.

Великий екран з діагоналлю 14 см має чіткі і контрастні символи, одночасно відображається систолічний, діастолічний тиск, час і дата вимірювання, частота пульсу, всі попереджувальні символи (контроль фіксації манжети, перешкоди при вимірі, достовірність вимірювання, класифікація показань тонометра за шкалою ВООЗ). Тонометр NISSEI DS-1031 має сенсорне управління, управління приладом проводиться легким дотиком пальця. Сенсорне управління дозволило виключити випадкове включення в сумці або в багажі, тонометр реагує тільки на дотик руки. Цю функцію особливо оцінять люди які багато подорожують, адже якщо в багажі випадково включиться електроприлад, його можуть затримати в аеропорту чи на вокзалі.

Звукова сигналізація супроводжує процес вимірювання і робить використання приладу в цілому більш наочним і комфортним. Дизайн тонометра розробив Казуо Кавасакі - призер Японської Організації Сприяння промислового дизайну, цей прилад зроблений максимально зручним для користувачів і медичного персоналу.

Характеристики
Індикатор правильної фіксації манжети Так
Індикатор руху Так
Автоматичне відключення Так
Визначення аритмії Так
Діапазон вимірювання 40-250 мм рт. ст.
Діапазон вимірювання пульсу 40-160 уд./хв
Дата / час Так
Звукове сповіщення Так
Колір Білий
Мережевий адаптер Так
Об'єм пам'яті (вимірювань) 2х60
Розмір манжети 22-42 см
Тип тонометра Автоматичний
Розмір (см) 11.5 x 11.5 х 6.7
Виробник Nissei
Гарантія 5 років
Вага 0.406
Комплектація

Блок електронний
Преформована манжета Cuff DS-1031 (22-42 см)
Елементи живлення (4xAA)
Джерело електроживлення ADP-W5
Інструкція з експлуатації
Гарантійний талон

Популярні запити Електронні тонометри, Тонометри на плече
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.