0
0
0

Автоматичний тонометр на зап'ястя Nissei Ws-1011

Відгуки:
(0)
1 290 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Автоматичне відключення: Так
Визначення аритмії: Так
Діапазон вимірювання: 0-300 мм рт. ст.
Діапазон вимірювання пульсу: 40-160 уд./хв
Дата / час: Так

Компанія NISSEI займається розробкою електронних тонометрів понад 40 років. У приладах NISSEI використовуються новітні розробки та технології вимірювання та контролю артеріального тиску. Виключно точні, функціональні і технологічні тонометри NISSEI знайшли визнання по всьому світу, саме таким став і новий прилад виробництва компанії NISSEI - зап'ястний тонометр WS-1011. Ціна приладу, вказана на сайті, є актуальною, гарантія становить 5 років. В комплект входить сам тонометр, повна комплектація (футляр для зберігання, елементи живлення, інструція російською та українською мовами).

Тонометр NISSEI WS-1011 - перший у світі електронний тонометр на зап'ястя, який успішно пройшов клінічні випробування тончності і рекомендований для використання в лікарнях та медичних закладах. Досягти таких високих оцінок дозволило використання як нових технічних рішень так і вже випробуванні в тонометрах NISSEI WS-820 і DS-1902. Також цей прилад відповідає всім вимогам міжнародних сертифікатів якості ISO9001, ISO14001, ISO13485, TÜV.

  • Клінічно підтверджена точність
  • Сертифікати якості TUV
  • Тонометр рекомендований для використання в медичних закладах

Цей компактний і точний прилад має розширений функціонал:

Манжета M-Cuff з двома вбудованими датчиками дозволяє зчитувати пульсову хвилю відразу з двох артерій на зап'ясті. Ця технологія розроблена і запатентована компанією NISSEI і вже використовувалась в моделі WS-820, яка визнана найбільш точним тонометром по тестах Німецького Товариства Гіпертонії. Тонометр WS-1011 демонструє високу точність вимірювання, він рекомендований для використання в медичних установах Європи. Похибка вимірювання тиску у тонометра WS-1011 становить не більше ± 3 мм рт. ст., а похибка вимірювання частоти пульсу не більше 5%.

Алгоритм Fuzzy Inflation використовується в найбільш функціональних автоматичних тонометрах - NISSEI DS-1902 і DS-1031. Цей алгоритм автоматично визначає верхню межу тиску в манжеті, до якого буде накачувати компресор. Таким чином тонометр WS-1011 може однаково точно вимірювати як підвищені значення артеріального тиску, так і знижені. Іншими словами - прилад підлаштовується під тиск конкретного користувача і вибирає такий режим, при якому вимір буде найбільш точним і швидким. Ця технологія є власною розробкою компанії NISSEI та використовується за ліцензією іншими виробниками автоматичних тонометрів.

Індикатор перешкод виміру - тонометр WS-1011 автоматично визначає фактори, які могли вплинути на точність вимірювання тиску. Якщо користувач рухався під час вимірювання, розмовляв, неправильно тримав руку, то прилад автоматично визначить подібні моменти і виведе на екран відповідне попередження. Це означає, що вимір бажано повторити дотримуючись правил вимірювання тиску, щоб отримати найточніший результат. Це також розробка компанії NISSEI і використовується як самою компанією і надається партнерам в OEM-продукції.

Індикація аритмії. Зап'ястний тонометр WS-1011 виявляє наявність нерегулярного серцевого ритму і попереджає користувача відповідним символом на екрані. Це дуже важливий показник - навіть якщо тиск у користувача в порядку, аритмія може супроводжуватися поганим самопочуттям та буди попередньою ознакою небезпечних проблем з серцево-судинною системою. Якщо прилад під час виміру відзначив у Вас аритмію, це може послужити приводом для звернення до лікаря.

Дуже великий дисплей тонометра з діагоналлю 8,5 сантиметрів відображає всі дані про вимірювання і має великі і чіткі символи. Це особливо зручно людям з ослабленим зором, результат вимірювання прекрасно видно без окулярів. На дисплеї одночасно відображається систолічний та діастолічний тиск, частота серцевих скорочень (пульс), дата і час вимірювання, наявність перешкод вимірювання, аритмія, якщо є і класифікація результату за шкалою Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я.

Сенсорне управління дозволило звільнити передню панель зап'ястного тонометра від зайвих елементів управління, тепер її повністю займає великий цифровий дисплей. Звуковий супровід процесу вимірювання складає додаткову зручність при використанні тонометра. Звукові сигнали повідомлять про початок вимірювання, виявленні пульсової хвилі, закінчення вимірювання та виведення значень артеріального тиску на екран.

Два блоки пам'яті на 60 вимірювань кожен з обчисленням середнього значення дозволяють стежити за тенденцією артеріального тиску за допомогою тонометра. Два блоки потрібні, наприклад, для окремого спостереження за ранковим і вечірнім тиском, до і після прийому ліків або для двох користувачів. В пам'ять вносяться дані про систолічний і діастолічний тиск, частоту пульсу, час і дату вимірювання, наявності аритмії.

Пульсовий тиск - це різниця між систолічним і діастолічним тиском і є оцінкою еластичності судин. Тонометр відображає значення пульсового тиску. Занадто велика різниця між верхнім і нижнім тиском (понад 60 одиниць) може говорити про захворювання, пов'язані з еластичністю судин.

Мала вага тонометра. Ще одна істотна перевага WS-1011 - це його мала вага, який складає всього 110 грам. Такий легкий прилад завжди можна взяти з собою, він компактний і не обтяжить Вас. Процес вимірювання відбувається задопомогою одного дотику і завершується швидше ніж за хвилину. Ви можете слідкувати за своїм артеріальним тиском в будь-якій ситуації.

Індикатор заряду батарей попередить про те, що батарейки розряджаються. Ви не опинитеся в ситуації, коли батарейки несподівано "сіли".

Характеристики
Автоматичне відключення Так
Визначення аритмії Так
Діапазон вимірювання 0-300 мм рт. ст.
Діапазон вимірювання пульсу 40-160 уд./хв
Дата / час Так
Звукове сповіщення Так
Колір Білий
Мережевий адаптер Ні
Об'єм пам'яті (вимірювань) 2х60
Розмір манжети 12,5 - 21,5 см
Тип тонометра На зап'ястя
Живлення батарейки
Розмір (см) 7 x 7 x 2.7
Виробник Nissei
Гарантія 5 років
Вага 0.116
Комплектація

Електронний блок
Преформована манжета Cuff WS-1011 (12,5-22,5см)
Елементи живлення (2xAAA)
Сумочка для зберігання;
Інструкція з експлуатації
Гарантійний талон

Популярні запити Електронні тонометри
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.