0
0
0

Автоматичний тонометр Nissei Ds-1011

Відгуки:
(0)
1 869 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Індикатор правильної фіксації манжети: Так
Індикатор руху: Так
Автоматичне відключення: Так
Визначення аритмії: Так
Діапазон вимірювання: 40-250 мм рт. ст.

Тонометр NISSEI DS-1011 успішно пройшов клінічні випробування точності. Це означає, що тонометр використовувався в клініках і європейські фахівці високо оцінили його точність вимірювання тиску. Ця модель рекомендована Європейським Товариством Гіпертонії для використання в медичних установах.

Вимірювання тиску під час накачування манжети підвищує комфорт при використанні тонометра, знижує навантаження на судини і підвищує точність показань тонометра. Ця функція також дуже важлива для людей, у яких тиск знижений: звичайне вимірювання тиску означає накачування манжети до 150-180 мм рт. ст. і плавне зниження до моменту визначення систолічного тиску. Тонометр DS-1011 спочатку визначає діастолічний тиск і продовжує нагнітати повітря в манжету до моменту визначення діастолічного тиску. При цьому прилад використовує алгоритм адаптації, тобто підлаштовується до користувача.

Алгоритм адаптації на основі результатів вимірювання робить вимірювання тиску більш точним і швидким. Тонометр NISSEI DS-1011 підлаштовує процес вимірювання на основі даних останніх трьох вимірів: частоти пульсу, верхнього та нижнього тиску, наявності аритмії. Два банки пам'яті дозволяють приладу зберігати дані двох користувачів відразу, а гостьовий режим не вносить змін у дані користувача. Робота алгоритму повністю автоматична і не викликає складнощів при використанні тонометра.

Визначення перешкод вимірювання також є новітньою функцією тонометрів NISSEI. Це особливий алгоритм, який реєструє фактори, які могли вплинути на точність показань приладу. Якщо користувач рухався під час вимірювання, розмовляв, неправильно закріпив манжету або не дотримувався правила вимірювання артеріального тиску, то тонометр DS-1011 сигналізує про це відповідним символом на екрані. Якщо Ви побачили символ перешкод при вимірюванні, рекомендуємо Вам провести вимір знову. Щоб показання приладу були найбільш точними, дотримуйтесь правил вимірювання тиску.

Індикація аритмії - тонометр визначає наявність нерегулярного серцевого ритму і виводить на екран відповідний застережливий символ.Індикація аритмію може попередити Вас про існуючи проблеми з серцево-судинною системою. Якщо під час виміру тонометр виявив у Вас аритмію, проконсультуйтесь з лікарем, вчасне звернення до спеціалісту допоможе Вам зберегти здоров'я

Сенсорне управління дозволило звільнити передню панель приладу від зайвих елементів. Тепер її повністю займає великий екран. Управління тонометром зроблено максимально простим і зрозумілим, вимірювання здійснюється в один дотик. Великий контрастний екран приладу з діагоналлю 12,7 см має великі контрастні символи та відображає всю необхідну інформацію: верхній і нижній тиск, частота пульсу, дата і час вимірювання, наявність або відсутність аритмії, перешкоди при вимірі, використовуваний блок пам'яті. Цифри на екрані дуже великі і з читанням показань тонометра не виникне проблем.

Два блоки пам'яті на 60 вимірювань кожен з обчисленням середнього значення також зберігають "профіль" користувача, за яким тонометр адаптує процес вимірювання тиску. Якщо Ви виберете пам'ять, в якій зберігаються Ваші результати вимірювань, тонометр проведе вимірювання тиску, враховуючи три останніх значення. Управління пам'яттю здійснюється в одне натискання і не викликає труднощів. Реалізовано також гостьовий режим, при якому дані вимірювання не вносяться в пам'ять.

Звуковий супровід процесу вимірювання сигналізує про початок вимірювання, виявленні пульсової хвилі і закінчення вимірювання. Адаптер живлення поставляється в комплекті, тонометр може харчуватися як від мережі, так і від батарейок. На екрані є індикатор розряду, який попередить Вас, якщо батарейки розряджаються.

Характеристики
Індикатор правильної фіксації манжети Так
Індикатор руху Так
Автоматичне відключення Так
Визначення аритмії Так
Діапазон вимірювання 40-250 мм рт. ст.
Діапазон вимірювання пульсу 40-160 уд./хв
Дата / час Так
Звукове сповіщення Так
Мережевий адаптер Так
Об'єм пам'яті (вимірювань) 2х60
Розмір манжети 22-32 см
Тип тонометра Автоматичний
Розмір (см) 11.5 x 11.5 х 6.5
Виробник Nissei
Гарантія 5 років
Вага 0.406
Комплектація

Електронний блок
Стандартна манжета Cuff DS-1011 (22-32см)
Елементи живлення (4xAA)
Джерело електроживлення ADP-W5
Інструкція з експлуатації
Гарантійний талон

Популярні запити Електронні тонометри, Тонометри на плече
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.