0
0
0

Автоматичний тонометр Nissei Ds-1902

Відгуки:
(0)
1 468 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Автоматичне відключення: Так
Визначення аритмії: Так
Діапазон вимірювання: 40-250 мм рт. ст.
Діапазон вимірювання пульсу: 40-160 уд./хв
Дата / час: Так

Сучасний автоматичний електронний тонометр виробництва японської компанії NISSEI має істотну відмінність від інших приладів представлених на ринку: вимірювання тиску в процесі накачування манжети. Такий спосіб вимірювання підвищує точність показань, робить використання приладу зручним, а процес вимірювання набагато більш швидким, точним і комфортним у порівнянні з іншими автоматичними тонометрами. Тонометр NISSEI DS-1902 успішно пройшов випробування точності і відзначений знаком якості Німецького Товариства Гіпертонії.

Тонометр забезпечений електронним клапаном спуску тиску в манжеті, який регулюється інтелектуальним алгоритмом IQ-System. Ця особливість дозволяє тонометру DS-1902 швидко і точно визначити поріг тиску в манжеті з якого починається вимір. Визначення різних видів аритмії попереджає користувача про наявність нерегулярного серцебиття. Точність показань тонометра підтверджена Німецьким Товариством Гіпертонії - найпрестижніша нагорода, тонометр NISSEI DS-1902 визнано найкращим тонометром для гіпертоників та гіпотоників

Тонометр DS-1902 використовує Алгоритм Fuzzy-plus - вимірювання артеріального тиску в процесі накачування манжети. Алгоритм Fuzzy Plus - алгоритм вимірювання тиску під час накачування манженти. Ця функція дозволяє підвищити точність вимірювання тиску, скоротити час вимірювання і усунути надмірне навантаження на судини. Ця функція особливо корисна людям, які страждають захворюваннями судин, зниженою еластичністю судин і підвищеною чутливістю судин.

Індикатор аритмії. Тонометр NISSEI DS-1902 виявляє і відображає наявність аритмії і попереджає користувача про наявність нерегулярного серцевого ритму. Спеціальний індикатор відображає виявлення аритмії на екрані тонометра.

Тиск, до якого відбувається швидке нагнітання, визначається на основі останніх трьох вимірів. Персональний режим дозволяє тонометру налаштуватися на користувача на основі результатів вимірювання. При цьому за результатами трьох останніх вимірювань визначається граничний тиск до якого відбувається швидке нагнітання. Вимірювання стає більш точним і комфортним і займає менше часу. У тонометрі реалізований гостьовий режим, при якому вимір проходить в звичайному режимі.

Універсальна манжета тонометра DS-1902 дозволяє вимірювати артеріальний тиск у людей з окружністю плеча від 23 до 43 см (розмір від підліткового до збільшеного дорослого) Універсальна манжета. Тонометр DS-1902 використовує запатентований метод, який дозволяє вимірювати артеріальний тиск людям з довжиною окружності плеча від 23 до 43 см, що відповідає розмірам від підліткового до збільшеного дорослого. Ця особливість робить прилад ідеальним для сімейного користування.

IQ-system - система яка контролює швидкість зниження тиску в манжеті. Алгоритм IQ System, розроблений компанією NISSEI, контролює швидкість зміни тиску в манжеті, що дозволяє приладу швидко визначати значення тиску в манжеті, необхідне для початку і кінця вимірювання, зберігаючи точність вимірювання тиску.

Дата і час вимірювання. Тонометр DS-1902 вносить в пам'ять дані про дату і час вимірювання, полегшуючи довгостроковий контроль артеріального тиску. Особливо зручна ця функція тим користувачам, які ведуть щоденник гіпертоніка - всі дані зберігаються в пам'яті тонометра і доступні в зручному вигляді.

Звукова індикація. Звуковий сигнал супроводжує процес вимірювання повідомляючи про виявлення пульсової хвилі, наявності аритмії і про кінець процесу вимірювання.

Пам'ять - два блоки на 30 вимірювань. Два блоки пам'яті дозволяють комфортно стежити за своїм тиском двом користувачам одночасно. Пам'ять тонометра також має гостьовий режим, при якому дані не записуються.

Адаптер живлення від електромережі в комплекті. Адаптер електромережі в комплекті. У комплекті з тонометром поставляється адаптер живлення від електромережі, що дозволяє користуватися приладом як з батарейками так і з мережним адаптером.

Функціональний, точний і сучасний тонометр DS-1902 виробництва японської компанії NISSEI успішно пройшов клінічні випробування точності вимірювання та відзначений знаком якості Німецького Товариства Гіпертонії. Дана модель вважається Кращим тонометром для гіпертоніків і гіпотоніків.

Характеристики
Автоматичне відключення Так
Визначення аритмії Так
Діапазон вимірювання 40-250 мм рт. ст.
Діапазон вимірювання пульсу 40-160 уд./хв
Дата / час Так
Звукове сповіщення Так
Колір Сірий
Мережевий адаптер Так
Об'єм пам'яті (вимірювань) 2х30
Розмір манжети 22-42 см
Тип тонометра Автоматичний
Розмір (см) 5.4 x 15 х 11.5
Виробник Nissei
Гарантія 5 років
Вага 0.41
Комплектація

Блок електронний;
Універсальна манжета Cuff DS-1902 (23-43см);
Елементи живлення (4xAA);
Джерело електроживлення ADP-W5;
Сумочка для зберігання;
Інструкція з експлуатації;
Гарантійний талон;

Популярні запити Електронні тонометри, Тонометри на плече
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.