0
0
0

Міжпальцева перегородка з метатарзальним пелотом Comforma C 0710

Відгуки:
(0)
281 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Антибактеріальне просочення: Ні
Матеріал: Силікон
Тип устілки: При діабеті
Виробник: Comforma

Подушечка під дистальний відділ стопи Comforma C 0710 застосовується при поперечній плоскостопості та її ускладненнях, таких як халлюкс вальгус (hullux valgus), натоптиші, «молоткообразні» пальці, хвороба Мортона (невринома Мортона). Цей виріб використовується також в періоди реабілітації після різних травм і операцій. Більш того, подушечка застосовується при синдромі діабетичної стопи і його ускладненнях.

Подушечка C 0710 виготовлена зі спеціального матеріалу - силікону. Силікон - це спеціальна кремнієорганічна сполука. Цей матеріал є біологічно і хімічно нейтральним, що дозволяє використовувати вироби з нього навіть в місцях ушкодження м'яких тканин стопи, що є вкрай важливою особливістю для людей, які страждають синдромом «діабетичної стопи». За щільністю силікон максимально наближений до щільності м'яких тканин і шкірних покривів тіла людини.

Завдяки даній перевазі силіконові вироби відмінно розподіляють ударне навантаження на стопу, всі вищерозташовані суглоби нижньої кінцівки і хребет. Також силікон є прекрасним амортизатором. При використанні даного виробу ефективно розвантажується поперечний звід стопи. У конструкції передбачений спеціальний міжпальцевий роздільник, який розташовується між першим і другим пальцями стопи і сприяє помірному відведенню першого пальця, а також дозволяє уникнути наминів і натоптишів. Також є спеціальний знімний метатарзальний валик.

Перед використанням подушечку можна обробити тальком. Виріб вкладають поверх стандартної взуттєвої устілки. Дана подушечка не має ніяких обмежень по часу використання. Виріб необхідно мити тільки в теплій воді (не вище 35 ° С), вручну. Сушити подушечку з міжпальцевим роздільником необхідно в розправленому вигляді, без застосування нагрівальних приладів.

Характеристики
Антибактеріальне просочення Ні
Матеріал Силікон
Тип устілки При діабеті
Виробник Comforma
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.