0
0
0

Міжпальцева перегородка Comforma C 0717b

Відгуки:
(0)
88 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Антибактеріальне просочення: Ні
Матеріал: Силікон
Виробник: Comforma

Міжпальцева перегородка Comforma C 0717b призначена для лікування таких проблем, як молотовидна деформація пальців, Hallux valgus, натоптиші, намини, мозолі. Також застосовується в реабілітаційних періодах після деяких травм і операцій. Перегородка C 0717b виконана зі спеціального матеріалу - силікону.

Силікон є кремнєорганиічним з'єднанням. Даний матеріал є біологічно і хімічно нейтральним. Дана особливість дозволяє використовувати перегородку навіть в місцях ушкоджень м'яких тканин стопи. Виріб надівається на другий палець стопи і має захисну дію на перший і другий пальці від утворення натоптишів, мозолів і наминів, від повторної травматизації. Крім того, силіконова перегородка забезпечує відведення першого пальця стопи і перешкоджає подальшій деформації 1-го плюснефалангового суглоба.

Ефективно зменшує надлишковий локальний тиск на проблемні ділянки.

Перед використанням перегородку C 0717b необхідно спочатку обробити тальком. Виріб надівається на другий палець, перегородкою направляють в сторону великого пальця. За часом носіння виріб не має ніяких обмежень.

Мити перегородку можна тільки в теплій воді, руками. Для обробки використовуються тільки високоякісні миючі засоби. Сушити перегородку слід подалі від нагрівальних приладів.

Характеристики
Антибактеріальне просочення Ні
Матеріал Силікон
Виробник Comforma
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.