0
0
0

Бандаж Fosta F 1102

Відгуки:
(0)
136 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Класифікація корсета: Підтримуючий
Призначення: Бандажі на коліно
Фіксація: Еластичний
Виробник: Fosta

Бандаж F 1102 Fosta - це ортопедичний виріб колінного типу. Здійснює легку фіксацію і підтримку колінного суглоба. Застосовується при нескладних травмах (забиття, вивихи). А також при захворюваннях кістково-суглобового апарату запального характеру (артрит, бурсит, синовіт, артроз). Підвищує безпеку спортивних занять.

Жоден вид спорту не обходиться без травм. Але якщо спритність і спортивна майстерність можуть зайвий раз уберегти Вас від травмування, то від перенапруги вже навряд вбережуть. На щастя, активним людям не варто турбуватися про це. Адже за них про ефективний захист і підтримку подбали виробники ортопедичних товарів.

Еластичний Бандаж F 1102 Fosta - це теплий і комфортний сучасний аксесуар від американської компанії Fosta. Усі бажаючі можуть вільно купити або замовити його в магазині Техно-Мед. Зовні він нагадує гетри, які слід надягати на коліно із захопленням верхньої третини гомілки та нижньої частини стегна. Однак, на відміну від звичайного панчішно-шкарпетковогих виробів, наколінник не просто зігріває. Можна сказати, що він одночасно виконує функції компресійного трикотажу і ортопедичного пристосування.

Його носіння показано після хірургічних операцій, зняття гіпсової пов'язки. Фіксація легкого ступеня значно прискорює відновлення цілісності кісток і загоєння післяопераційних розрізів. Під впливом сухого тепла вщухає біль, розсмоктуються гематоми, проходить запалення і набряклість.

Помірна компресія усуває больовий синдром і набряки. Мікромасажна дія поширюється на м'які тканини і підшкірні структури.

Виріб виготовлено з високотехнологічних матеріалів: 30% еластика, 46% поліестеру, 24% віскози.

Перевага еластичних виробів полягає в тому, що вони дуже просто вдягаються та знімаються. До того ж, дана модель виготовлена у вдалій кольоровій гамі (комбінація двох відтінків гірчично-болотного кольору). Це служить візуальним орієнтиром для акуратного розташування строго на коліні.

Бандаж F 1102 Fosta, захистить Ваші коліна від побутових неприємностей і підтримає їх здорову рухливість.

Характеристики
Класифікація корсета Підтримуючий
Призначення Бандажі на коліно
Фіксація Еластичний
Виробник Fosta
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.