0
0
0

Фіксатор колінного суглоба Fosta FS 1205

Відгуки:
(0)
1 294 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Класифікація корсета: Реабілітаційний
Призначення: Бандажі на коліно
Тип ортеза: Тутори на коліно
Фіксація: Жорсткий

Fosta FS 1205 - спеціальний ортез (тутор) для нижньої кінцівки. Пристрій надійно фіксує кінцівку і повністю виключає згинання в колінному суглобі.

Показання до застосування:
Ортез (тутор) застосовується у випадках різних травм, в період реабілітації і профілактики ускладнень розривів бічних і хрестоподібних зв'язок колінного суглоба. Також він застосовується після операцій на зв'язках колінного суглоба. Може бути використаний в якості заміни гіпсової пов'язки. Можливе застосування фіксатора як транспортної шини.

Ключові особливості та переваги: Конструкція ортеза - роз'ємна; Оснащений 5 ребрами жорсткості; Створює повну іммобілізацію коліна.

Відмінні риси: Виріб має сильну ступінь фіксації. Фіксатор виконаний з комбінованих матеріалів, має 5 ребер жорсткості, виконаних з алюмінієвого сплаву, які забезпечують сильну ступінь фіксації. Ортез роз'ємний, що робить його максимально зручним у застосуванні при наявності набряків. Фіксується на кінцівки за допомогою спеціальних застібок «велкро».

Рекомендації по використанню: Надівається ортез безпосередньо на тіло або, в разі індивідуальної непереносимості, за рекомендацією лікаря може вдягатися на бавовняний панчіх. Режим і терміни носіння пристосування визначає лікуючий лікар.

Рекомендації по догляду: Прати виріб рекомендується в теплій воді не більше 40°С. Сушити в горизонтальному положенні, подалі від нагрівальних приладів.

Характеристики
Класифікація корсета Реабілітаційний
Призначення Бандажі на коліно
Тип ортеза Тутори на коліно
Фіксація Жорсткий
Виробник Fosta
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.