0
0
0

Килимок Fosta F 0810

Відгуки:
(1)
821 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Виробник: Fosta

Ортопедичний масажний килимок Fosta F 0810 використовується для профілактики розвитку, а також для лікування всіх видів плоскостопості у дітей. Крім того, він використовується при наявності асиметричної ходи і при різних порушеннях опорно-рухового апарату.

Ортопедичний килимок для дітей F 0810 виконаний зі спеціального матеріалу - пінополіетилену. Цей матеріал є міцним, зносостійким, гнучким і має виражені амортизуючі властивості.

Виріб складається з рознімних елементів-модулів, з'єднаних між собою за принципом «паза і виступу». Масажні виступи, які розташовані на поверхні модулів, мають різну висоту і діаметр. Дані виступи мають стимулюючий вплив на рецептори поверхні стопи дитини, надають масажну дію і сприяють зміцненню м'язів стопи і гомілки, допомагаючи формуванню фізіологічних зведень стопи.

Завдяки рознімній конструкції, розміри вироба можна збільшити шляхом нарощування або ж навпаки, зменшення, роз'єднуючи його елементи.

Ортопедичний килимок для дітей виготовлений зі спіненого полімерного матеріалу яскравих кольорів, що робить заняття на ньому не тільки корисними, але також веселими і захоплюючими. Використовувати килимок можна з перших кроків дитини і до 14 років.

Характеристики
Виробник Fosta
Відгуки (1)
маська
маська
18.05.2017
купила такой сынульке =)))