0
0
0

Противогрижовий бандаж паховий лівобічний Fosta F 7202

Відгуки:
(0)
314 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Варіація: ліва
Вид бандажа: Чоловічий бандаж
Класифікація корсета: Підтримуючий
Фіксація: Еластичний
Виробник: Fosta

Лівобічний паховий бандаж F 7202 Fosta - це ортопедичне пристосування попереково-крижового типу. Надає надійну підтримку, напівжорстку зовнішню фіксацію і помірну компресію з лівого боку. Застосовується під час консервативної терапії вправлення пахових і стегнових гриж. Є універсальною моделлю (підходить для представників обох статей).

Заробити грижу в наш час досить легко. Особливо фізично непідготовленій людині з нерозвиненими м'язами черевного пресу. Досить перенапружити - і ось уже живіт прикрасився грижовим мішком. Він же схильний випадати далі, збільшуватися в розмірах, істотно погіршувати якість життя і перешкоджати нормальній працездатності.

Щоб уникнути травматичної операції та ускладнень, можна і потрібно скористатися чудовою розробкою американського бренду Fosta. Купити або замовити яку можливо в магазині Техно-Мед.

Паховий протигрижовий лівобічний бандаж F 7202 Fosta призначений для консервативної терапії пахової або стегнової грижі, розташованої з лівого боку. Ефективно запобігає появі та розвитку грижового випинання, а також появі рецидивів після хірургічного втручання. Він принесе користь тим, хто важко працює і часто піднімає вагу. Бандаж вбереже від підвищення внутрішньочеревного тиску і можливого випадання очеревини в порожнину пахового або стегнового каналу.

Компресійний вплив здійснюється завдяки пружному знімному вкладишеві, який знаходиться у кишені з лівого боку. Рівномірний тиск запобігає подальшому прогресуванню випадання. У разі невеликого грижового випинання, пелот можна замінити такої ж величини тампоном зі звичайної медичної вати.

Еластичні ремені забезпечують щільне прилягання до тіла. Бавовняні частини створюють відчутний комфорт при регулярному носінні.

Бандаж вдягається у лежачому положенні на спині. Перед тим як застебнути його на стегнах, слід вправити грижу рукою у нормальне фізіологічне положення. Липучки Велкро добре утримують виріб на тілі. З їхньою допомогою також легко регулювати інтенсивність компресії.

Протигрижовий лівобічний бандаж F 7202 Fosta готовий супроводжувати Вас усюди: вдома, на роботі. І навіть у воді. З ним можна запросто приймати душ і плавати в озері або морі. Просто після купання необхідно прополоскати у водопровідній воді.

Характеристики
Варіація ліва
Вид бандажа Чоловічий бандаж
Класифікація корсета Підтримуючий
Фіксація Еластичний
Виробник Fosta
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.