0
0
0

Протигрижовий бандаж паховий двобічний Fosta F 7201

Відгуки:
(0)
370 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Вид бандажа: Чоловічий бандаж
Класифікація корсета: Підтримуючий
Фіксація: Еластичний
Виробник: Fosta

Двобічний паховий бандаж F 7201 Fosta - це ортопедичний виріб попереково-крижового типу. Призначений для підтримки і напівжорсткої фіксації пахової і стегнової грижі одночасно з двох боків. Є універсальним і підходить як чоловікам, так і жінкам.

Пахова грижа - широко поширена і дуже дискомфортно хірургічна патологія. Вона може виникнути в результаті будь-якої напруги, яка супроводжується підвищенням внутрішньочеревного тиску. І схильна до рецидиву навіть після хірургічного видаленням грижі.

Сучасна ортопедія пропонує пацієнтам прості, комфортні і зносостійкі пристосування. Вони виробляються з залученням передових технологій, інноваційних матеріалів. Користуватися ними під силу будь-якій людині. А санітарна обробка зводиться до елементарного полоскання у воді.

Паховий протигрижовий двобічний бандаж F 7201 Fosta має лікувально-профілактичну дію. Він вироблений знаменитою американською компанією Fosta і заслужив довіру багатьох клієнтів. Купити або замовити його з доставкою можна в магазині ТехноМед.

Дана модель являє собою міцну ремінну конструкцію, яку надягають на стегна. Щільність прилягання до тіла регулюється застібками: зручними липучками типу Velcro. Праворуч і ліворуч області паху розташовуються кишені зі знімними пелотами. Помірна компресія поширюється на паховий і стегновий канали, протидіючи тиску випинання. Якщо розміри грижі невеликі і в вираженій компресії немає необхідності - ці вкладиші можна легко вийняти і замінити ватними тампонами відповідної величини.

Носіння бандажа доцільно з метою побутової профілактики грижоутворення при тяжкій праці, регулярних фізичних навантаженнях, тривалій статичній напрузі. Виріб також ефективний при не ускладненій формі захворювання.

Бандаж запобігає виникненню патології, а також запобігає подальшому випинанню вже наявної грижі. Його рекомендують носити в післяопераційний період, щоб уникнути рецидивів.

Протигрижовий двобічний бандаж F 7201 Fosta захистить Вас від появи грижовоговипинання. А також не допустить прогресування вже наявної грижі.

Характеристики
Вид бандажа Чоловічий бандаж
Класифікація корсета Підтримуючий
Фіксація Еластичний
Виробник Fosta
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.