0
0
0

Автоматичний тонометр OMRON НВР-1100

Відгуки:
(0)
10 415 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Індикатор аускультації: Так
Індикатор серцебиття: Так
Автоматичне відключення: Так
Визначення аритмії: Ні
Діапазон вимірювання: 0-300 мм рт. ст.

Тонометри OMRON займають більше 50% світових продажів електронних тонометрів і є еталоном якості та комфорту. Надійність і точність медичної техніки OMRON підтверджена відповідно до Європейської директиви з медичного обладнання 93/42 / ЕСС (MDD) - CE 0197 і Міжнародними протоколами клінічних випробувань: AAMI, BHS, IP, ESH.

Новий рівень в сфері професійних тонометрів від японської корпорації OMRON - автоматичний вимірювач артеріального тиску HBP-1100 з можливістю вимірювання осцилометричним і аускультативним методами.

Точність вимірювання артеріального тиску тонометром OMRON HBP-1100 клінічно доведено. Простий у використанні, тонометр OMRON HBP-1100 призначений для медичних працівників.

Дизайн і функціонал приладу спеціально розроблений з розрахунком на роботу в умовах великого потоку пацієнтів: (протиковзкі ніжки, прогумовані кнопки, металевий наконечник для кріплення манжети, легкість очищення монітора і манжети спиртовими дез. Розчинами).

Автоматичний тонометр з манжетою на плечі OMRON HBP-1100 має такі особливості:

  • Технологія інтелектуального управління Intellisense управляє процесом вимірювання подібно до лікаря, враховуючи індивідуальні особливості кожного користувача, що дозволяє провести вимірювання максимально комфортно і швидко. Прилад вимірює артеріальний тиск двічі під час одного виміру (коли повітря накачується в манжету і коли виходить з неї), що є запорукою беззастережної точності навіть при порушеннях ритму серця (аритмії).
  • Режим «Аускультативний» - ст цьому режимі медичний працівник використовує стетоскоп для визначення значень SYS (систолічного тиску) і DIA (діастолічного тиску) методом аускультації і фіксує значення по цифрам на екрані під час стравлювання повітря приладом. Стетоскоп використовується для визначення SYS і DIA за допомогою методу аускультації.
  • Функція виявлення руху. Прилад зупиняє процес декомпресії (випуску повітря) манжети на 5 секунд при визначенні руху.
  • Індикатор аритмії: допомагає виявити зміни частоті серцевих скорочень, ритму і пульсу, які можуть бути викликані хворобою серця або іншими серйозними проблемами зі здоров'ям. Нерегулярне серцебиття може впливати на точність результатів вимірювання. Алгоритм виявлення нерегулярного серцебиття автоматично дозволяє визначати надійність отриманих результатів вимірювання і необхідність його повторення. Якщо під час вимірювання виявлена ​​нерегулярність серцебиття, але результат достовірний, то він виводиться на екран разом з індикатором аритмії.
  • Для використання доступно 5 манжет: XL: (42-50 см); L (великий): 32-42 см; M (середня): 22-32 см; S (мала): 17-22 см; SS (дитяча): 12-18 см.

У комплектації до приладу йде манжета M (середня): 22-32 см. Манжети інших розмірів докуповуються окремо в міру необхідності.
Легкість очищення та дезінфекції. Можливість очищення тонометра і манжети за допомогою м'якої тканини, змоченою спиртом.

Адаптер мережі в комплекті.

Характеристики
Індикатор аускультації Так
Індикатор серцебиття Так
Автоматичне відключення Так
Визначення аритмії Ні
Діапазон вимірювання 0-300 мм рт. ст.
Діапазон вимірювання пульсу 40-200 уд./хв
Колір Чорний
Мережевий адаптер Так
Розмір манжети 22 - 32 см
Система Intellisense Так
Тип тонометра Автоматичний
Усереднення 3-х вимірів за останні 10 хв Ні
Розмір (см) 17.5 х13 х 12
Виробник Omron
Гарантія 5 років
Вага 0.55
Комплектація

Електронний блок
Манжета середня компресійна GS CUFF M (22-32 см)
Мережевий адаптер (в комплекті поставки)
Інструкція з експлуатації
Гарантійний талон

Популярні запити Електронні тонометри, Тонометри на плече
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.